Last van vliegen? De beste tips om deze te vangen en verjagen!

RSS
Last van vliegen? De beste tips om deze te vangen en verjagen!

Je hebt de deur nog niet eens open gedaan en er zitten alweer een aantal vliegen binnen. Het is niet alleen heel vervelend, maar ook nog eens heel erg vies! Je hebt geen idee waar deze vliegen zijn geweest voordat ze op je eten gingen zitten. Dit kan ziektes zoals buikgriep en diarree met zich meebrengen, omdat er miljoenen bacteriën op de pootjes van de vliegen zitten. 

Daarnaast kan het geluid ook heel irritant zijn. In dit artikel komt u meer te weten over wat u kunt doen tegen de overlast van vliegen.


Tips om vliegen te verjagen of te voorkomen

  1. Vliegen komen uw huis binnen omdat het licht en warm is en omdat er etensgeuren aanwezig zijn. De eerste tip is om horren voor de ramen en de deuren te maken, vliegen kunnen hierdoor niet naar binnen, maar het is toch mogelijk om frisse lucht naar binnen te laten. Het zorgt er niet alleen voor dat vliegen buiten de deur blijven. Ook spinnen kunnen niet naar binnen.

  2. De tweede tip is om een zak water bij de deur te hangen. Het klinkt raar, maar het werkt echt! Vliegen hebben heel veel ogen. Door de zak met water raken ze in de war, omdat het licht hierop weerkaatst. Hierdoor zullen ze weg gaan.

  3. Sinds kort is er een nieuw product, genaamd vliegenverjager voor op tafel, op de markt waarmee u nooit meer last heeft van vliegen tijdens uw eten. Dit product is een soort molentje waardoor vliegen niet binnen en straal van enkele meters kunnen komen door de luchtverplaatsing die dit product veroorzaakt. Dit is echt een aanrader als u ongestoord wilt eten!


Tips om vliegen te vangen

Mochten deze tips over het verjagen van vliegen allemaal niet werken? Dan kunt u altijd over gaan op het vangen van vliegen met een val. Deze vliegenval bestaat uit een zak die gevuld moet worden met water. Hierdoor wordt de lokstof automatisch opgelost en kan het vliegen vangen beginnen. Het is belangrijk dat u de val in de zon en uit de wind houdt.

Met deze val trekt u zowel zwarte als groene vliegen aan. Als de val vol zit kunt u deze gewoon bij het restafval gooien. Met deze val vangt u 100% zeker heel veel vliegen. De val kan maximaal 40.000 vliegen vangen en is dan ook de beste oplossing voor het probleem met vliegen.


Advies

Ons advies is om u vooral geen zorgen te maken over de overlast van ongedierte. Er zijn namelijk altijd oplossingen voor! Het belangrijkste is om het ongedierte zo weinig mogelijk kans te geven en een overlast te voorkomen.

Heeft u vragen en/of wilt u graag nog meer advies over het bestrijden van muizen en ratten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@verminbuster.nl of bel naar 06-10598334. Wij zijn dagelijks bereikbaar om u uit de problemen te helpen!

Vorige post Volgende post

  • Rob van der Beek
x
x